Näytteilleasettajat:

 

Bohola

Boheemi morsiamen paratiisi!

Boholan hengessä löydät meiltä ihania ja laadukkaita häämekkoja mm. Lillian West, Monica Loretti, St. Patrick, Trés Chic ja Morilee Julietta plussize. Myös mittatilauspukuja, jotka tehdään yksilöllisesti ja kokonaan käsityönä paikan päällä.

Bohola sijaitsee Seinäjoella, mutta asiakkaamme tulevat Hangosta Utsjoelle.

Varaa henkilökohtainen ja asiantunteva palveluaika puhelimitse tai WhatsApp-viestillä. Olet lämpimästi tervetullut! Bohola tekee boheemiudesta totta häissänne. Se on rouhea ja lämminhenkinen elämäntapa sinulle, joka uskallat luottaa tunteisiisi ja vaistoihisi.

Hair & Beauty Spa

HBS on kaupunkihoitola Seinäjoella, keskellä kaupunkia. Tule virkistymään tunniksi, kahdeksi tai vaikka koko päiväksi. HBS panostaa palveluun, mikä aikaansaa ainutlaatuisen ilmapiirin.

Koe rentouttava päiväkylpylän tuntuma kiireiden keskellä.

HBS:n katon alta löytyy niin parturi-kampaamon, kauneushoitolan, kynsisalongin kuin meikkistudionkin palvelut.

Eli kaikki, mitä tarvitset valmistautuessasi elämäsi tärkeisiin hetkiin!

Boutique S

Boutique S on palveleva naistenvaatteiden erikoisliike kaikille ihanille naisille Seinäjoen sydämessä. Valikoimassa korostuu laatu, yksilöllisyys, persoonallisuus, hyvät materiaalit. Haluamme tarjota laajan merkkivaatevalikoimamme lisäksi Seinäjoen parasta, asiakkaan tarpeet huomioivaa palvelua. Butiikissamme vallitsee rento ja ystävällinen ilmapiiri ja halutessasi autamme sinua mielellämme.

Uudella Seinäjoen keskustorilla sijaitseva Vanha Vaasantalo tarjoaa butiikillemme kansainväliset puitteet ja loistavan miljöön. Yhteistyössä yläkerrassa toimivan parturi-kampaamo Studio S:n kanssa voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelun.

Käynti butiikissamme onkin elämys, pieni luxushetki-arkeen.

Hotelli-Ravintola Alma

Hotelli-Ravintola Almassa historia kohtaa nykypäivän keskellä Seinäjokea, matkakeskuksen vieressä. Alma tarjoaa eri kokoisia kabinetti- ja juhlatiloja aina 160 hengen yksityistilaisuuksiin saakka. Almassa on myös 79 persoonallista huonetta, joista osa junior suiteja, Jugend superior huoneita sekä isoja executive-suiteja.

 

Miobella

Miobella on naisten juhlapukeutumiseen erikoistunut yritys Seinäjoella. Miobellasta löytyy juhlamekot, lyhyet hääpuvut, värilliset pitkät hääpuvut sekä kaasojen juhlapuvut. Vuokrauspalvelu antaa mahdollisuuden mekon vuokraukselle ja ammattitaitoinen ompelupalvelu Miobellasta ostettuihin/vuokrattuihin mekkoihin varmistaa, että mekko istuu aina täydellisesti. 

Miobellasta löytyy myös kaksi sertifioitua BC-värikonsulttia. 

Oikean sävyisessä hääpuvussa olet parhaimmillasi tärkeänä päivänä!

Alusasut Justihi Eikä Melekehen

Alusasut Justihi Eikä Melekehen on palveleva alusasujen erikoisliike Seinäjoella. Lisäksi kierrämme pop-up-myymälän kanssa Etelä-Pohjanmaalla ja kauempanakin.

Valikoimassamme on parikymmentä laadukasta rintaliivi- ja alusasumerkkiä. Mukana on urheiluliivejä, proteesiliivejä sekä imetysliivejä. Ja tietysti uimapuvut ja bikinit! Myös muotoilevia tuotteita löytyy kaikenlaisiin tarpeisiin. Laadukkaat alusasut tuntuvat ihan erilaisilta päällä ja käytössä kuin mihin monet ovat tottuneet.

Olemme matalan kynnyksen, korkean laadun ja hyvän palvelun alusasujen erikoisliike. Ja se mitä me luvatahan se myös piretähän!

Bennao

Bennao on yhden naisen unelma työskennellä kauneuden ja luovuuden parissa. Koruissa yhdistyy mm. kivihelmien mystiikkaa, lasihelmien kimalletta ja PomPomien pehmeyttä. Väri-ilottelu on mallistoissa pääosassa, mutta hillitympään ja klassisempaankin makuun löytyy koruja, pienellä twistillä. Macrametekniikkaa sisältävissä koruissa käytetään Suomessa ekologisesti valmistettuja ja tuotettuja lankoja. Korut valmistetaan Etelä-Pohjanmaan sydämessä Seinäjoella!

Vintarelle

Vintarelle on mitä loistokkain tapa kierrättää.  
Vintarelle ottaa myyntiin myyntitilisopimuksella laadukkaita ja hyväkuntoisia jo kertaalleen rakastettuja merkkivaatteita. Valitsemme mitkä pre-loved helmet tulevat myyntiin, taaten, että valikoima on aina hyväkuntoinen, tyylikäs sekä sesonginmukainen.

Valikoimasta löydät naisten vaatteet, kengät ja asusteet, jotka hyvälaatuisuuden ansiosta herättävät ihastusta edelleen. Putiikissamme myös Saaren Taika ja Ecokoti®  -tuotteita.

Putiikki on lumoava ja huoliteltu joka edesauttaa tuotteiden myyntiä. Meillä saat henkilökohtaista asiakaspalvelua sekä pukeutumisneuvontaa. 

Tervetuloa tekemään löytöjä, tai tuo omat aarteesi meille myyntiin! Uskomme, että jokaisella pienelläkin valinnalla on suuri merkitys kauniille luonnollemme.

Vintarelle on kahden ystävän perustama pre-loved putiikki Seinäjoen Torikeskuksen 2. kerroksessa.

Kultasepänliike Tulisalo

Kultasepänliike Tulisalo palvelee Seinäjoen keskustassa. Korkealaatuinen ja yksilöllinen valikoimamme auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun - oli sitten kyse kellosta, korusta, lahjasta tai kihloista. Meiltä löydät laajan valikoiman kelloja, koruja, kihla- ja muita sormuksia; Kotimaisten huippusuunnittelijoiden ja -merkkien luomuksia, unohtamatta kuitenkaan kansainvälisesti tunnettuja nimiä.

Valikoimistamme löydät persoonallisia ja arvokkaita lahjaesineitä, joilla voidaan ilahduttaa niin suurina kuin pienempinäkin merkkipäivinä. Tarjoamme mm. lasiesineitä, maljakoita, vaaseja, kattaustarvikkeita, aterimia ja veistoksia. Kaiverrus kuuluu hintaan. 

 

Juurella 

Äärellä

Me Juurella olemme omineet eteläpohjalaisuuden parhaat piirteet: vieraanvaraisuuden, lähellä tuotetun ruoan ja kunnianhimon. 
Satokauden ympärille paikallisista raaka-aineista rakentuvat ruoka-annoksemme takaavat ainutlaatuisen ravintolaelämyksen Seinäjoen Keskustorin laidalla. 

Äärellä Kuppi ja Kattila on viihtyisä lounasravintola ja kahvila uuden taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan ensimmäisessä kerroksessa. Maukas ruoka on yhdistelmä perinteisiä suomalaisia raaka-aineita ja makuja maailmalta. Lounaan ja kahvihetkien lisäksi ravintola tarjoaa upeat puitteet juhlien tai kokouksen järjestämiseen tarjoiluineen. Äärellä järjestää  kaikki Kalevan Navetan catering- ja kokouspalvelut ja hoitaa tilavaraukset yrityksille ja yksityishenkilöille. Ravintola valmistaa tuotteita kuluttajille myös mukaan ostettavaksi. 

 

Juurella-cateringpalvelut palvelee sinua silloin, kun haluat itse keskittyä nauttimaan juhlasta kotona, työpaikallasi tai yrityksessäsi. 
Sekä ruoka että palvelu suunnitellaan aina toiveittesi ja juhlasi mukaan. Ruoat valmistetaan alusta saakka itse ja käyttäen mahdollisimman paljon lähialueen raaka-aineita. Äärellä kaikki on valmista. Me hoidamme järjestelyt ja tarjoilut ja te voitte viettää ikimuistoiset juhlat kauniissa Kalevan Navetan miljöössä. Kalevan Navetan arkkitehtuurisissa ja tunnelmallisissa tiloissa voit järjestää ikimuistoiset juhlat. Olemme suunnitelleet valmiiksi eri tilaisuuksiin sopivia menuja nouto- tai pöytiintarjoiluna.
 

Pito- ja juhlapalvelu Alitar

Haaveiletko unelmiesi häistä? Alitar on täyden palvelun pitopalveluyritys, joka tarjoaa pito- ja juhlapalveluja koko Suomen alueella. Suunnittelemme ja valmistamme herkulliset alku-, pää- ja jälkiruoat tarkkaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja haluttaessa huolehdimme myös kattauksen ja tarjoilun järjestämisestä, juhlatilan yksilöllisestä somistamisesta sekä esimerkiksi esiintyjien hankkimisesta. 

Juhlia varten ei aina tarvitse lähteä kauppoihin metsästämään sopivia pöytäliinoja tai ylimääräisiä astioita. Pito- ja juhlapalvelu Alitar vuokraa astiastoja sekä muita juhlatarvikkeita Seinäjoen ja lähikuntien alueelle sekä tarvittaessa kauemmaskin. Voit noutaa tarvitsemasi tarvikkeet Seinäjoen toimipisteestämme tai tilata ne suoraan juhlapaikalle. 

Etsitkö sopivaa juhlatilaa? Ruusulan juhlatila sopii erinomaisesti esimerkiksi kokousten, syntymäpäivien, hääjuhlien, muistotilaisuuksien ja pikkujoulujen pitopaikaksi. Juhlatila sijaitsee Seinäjoella. Meille pienikin juhla on suurenmoinen tilaisuus. Kokonaisvaltaisen palvelumme ansiosta ehdit nauttia juhlasta itsekin – tehtäväksesi jää vain vieraiden kutsuminen!

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Opiston viihtyisä ympäristö ja monipuoliset tilat takaavat onnistuneet tapahtumat. Perinteikäs tunnelma luonnonkauniissa ympäristössä luo hyvät puitteet yksilöllisille tilaisuuksille. 

Meillä voit järjestää häät ja muut juhlat. Tiloja löytyy niin pieniin kuin isompiinkin tarpeisiin. Järjestelyt viimeistelee ravintola Katajanmarjassa loihdittu maittava ruoka. Ravintolamme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa suunnittelemaan tarjoilut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Järjestämme erikseen myös kahvitus- ja ruokapalveluita tilauksesta. Opistolla on mahdollisuus yöpyä rauhallisessa maalaismiljöössä, majoitustilaa alueella on n. 150 henkilölle. 

Sirkus Muudi

Missiomme on luoda entistä vahvempi tankotanssi-, parkour- & sirkuskulttuuri Seinäjoelle! 

Etsittekö morsiamen tai sulhasen polttareihin ikimuistoista, hauskaa polttariaktiviteettia, missä jokaiselle löytyisi mieluista tekemistä oman taitotason mukaan? Sirkuspolttareissa tutustutaan polttariporukan valitsemaan sirkuslajiin leikkimielisessä tunnelmassa ohjaajan opastuksella.

Lajit: Ilma-akrobatiaa vertikaalikankailla, jongleeraus, klovneria, lattia-akrobatia, notkeusakrobatia, pariakrobatia, tasapainoilu.

Tahtoisitko piristää tilaisuuttasi jännittävällä sirkusesityksellä?

Sirkus Muudilta voit tilata juuri sinun tapahtumaasi sopivan esityksen. Monipuolista akrobatiaosaamista maassa ja ilmassa, tasapainoilua, käärmemäista notkeutta, hassuttelua ja paljon erilaisia sirkuselementtejä. Eikö kuulostakin upealta? Suunnittelemme esitykset aina sinun toiveitasi kuunnellen ja esitystilan puitteet huomioon ottaen. Toteutamme esiintymisiä Seinäjoella ja koko Etelä-pohjanmaan alueella.

Valokuvaaja Tanja Korpela

Vahva erikoistuminen boudoir-kuvauksiin.

Sensuellit kuvat auttavat kohottamaan naisten itsetuntoa ja ne ovat ihana lahja tulevalle sulhaselle!

Kuvaus toteutetaan studiollani, joka sijaitsee piirillä Atelje rakennuksessa. 

Kuvauspakettiin on mahdollista saada meikkauksen ja/tai kiharat muotoiluraudalla.

Kuvat toimitetaan tiedostoina verkkogallerian kautta, mutta niistä on mahdollisuus ostaa myös laadukkaita kuvatuotteita.

Tanssikoulu Wimma

Tarjoamme tanssitunteja kaikenikäisille, kuudella eri paikkakunnalla ympäri Etelä-Pohjanmaata. Aloittelijoista aina esiintymis- ja kilparyhmiin asti!

Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella, Lapualla, Alajärvellä, Peräseinäjoella, Ilmajoella sekä Alavudella!

Tarjoamme myös yksityistunteja hääpareille, polttari- ja kaveriporukoille sekä yritysryhmille. Meiltä voit myös vuokrata tiloja sekä tilata tanssiesityksiä.

 

Näytteilleasettajaksi Lakeuden Häämessuille 8.10.2022?

Ilmoittaudu mukaan etusivun ilmoittautumislomakkeen kautta tai sähköpostitse info@wiihdeareena.fi

Osastopaikka sisältää:


- Pöydän
- sähkön omalle osastolle 
- n.5m2 näyttelytilan, mahdollisuus saada myös isompi tila. 
- Yrityksen lyhytesittely lisätään ja linkitetään näytteilleasettajalistalle

(nimi, toimiala, paikkakunta, osastonro).

- Yrityksestä julkaistaan halutessanne oma artikkeli sivustollamme ja somessa, jota varten näytteilleasettaja toimittaa artikkelitekstin ja kuvan.